Моят Процес

От схематичен дизайн до програмиране, по-долу е описано как изпълнявам един проект

Стъпка 1 - Подготовка

Инструктаж

За да получа ясна картина за това, от което се нуждаете, започвам всеки проект, като получавам информация за това, което искате. Това ми дава достатъчно контекст, за да Ви предоставя предложение съобразено с целите на проекта Ви.

Първоначален разговор

След преглед на предложението ми, ще проведем бърз 15 минутен разговор, за да можем да се представим един на друг и да ме уведомите за всичко друго, с което трябва да съм наясно по време на проекта.

Стъпка 2 - Дизайн

Схематичен дизайн

Наличието на добър схематичен дизайн (wireframes) е основата на всеки успешен проект за уебсайт. Това е мястото, където затвърждаваме облика и функционалността, като винаги се уверяваме, че потребителят е основният фокус.

Дизайн

Взимаме одобрените концепции от схематичния дизайн, добавяме цветови и графични решения за да получим един модерен и чист дизайн за вашият сайт.

Стъпка 3 - Разработване & Стартиране

Програмиране

Когато програмирането започне, обикновенно ще има по-малко комуникация от мен, тъй като това е доста ангажиран процес, който не изисква много обратна връзка. Тук взимам дизайна и го превръщам в истински функциониращ сайт.

Обучение

След като сайта е изработен, но преди да е пуснат на живо, обичайно провеждам кратко обучение за използването му. Ще можете да актуализирате лесно сайта сами, затова ще ви обясня накратко как точно може да правите това.

Пускане на живо

Когато дойде време за стартиране на новия сайт, аз ще се погрижа за всичко. Всичко, което трябва да направите, е да подготвите статус за социалните мрежи за вашия страхотен нов уебсайт!

Нека Работим Заедно

Аз не работя за хората.
Сътрудничим си по пътя на успеха!
Звучи Ви добре? Нека поговорим!

Свържи се с мен